Profesjonell, faglig kostholdsveiledning - for idrettsutøvere, bedrifter og vanlig aktive mennesker

Bombay gryte

Søt, smakfull og hot på én gang!

Ingredienser;
400g karbonadedeig
2 ss olje
1 ss karri
1/4 ts kajennepepper
3 fedd presset/hakket hvitløk
1 løk delt i båter
2 gulrøtter i strimler
1 ts salt
saft av 1/2 sitron (kan og bruke sitronsaft)
3 ts majsenna
1 dl vann
1 dl eplemost (kan og bruke saft fra ananasboksen [selvfølgelig ikke sukkerlake-varianten!])
2 skiver oppdelt ananas
2 epler i båter
2 ts soyasaus
2 ss rosiner

Fremgangsmåte;
Brun kjøttdeig i olje; ha over kajennepepper og karri. Tilsett løk, hvitløk, gulrot og salt og la det trekke ca 5 minutter under noe omrøring. Rør ut maisenna i vann, eplemost, sitronsaft og soyasaus; ha over kjøttet. Tilsett ananas og eplebåter og trekk på svak varme.

Server med kokt ris, der rosiner har kokt med siste 5 minutter.

Næringsinnhold pr 100g (uten ris):
89 kcal, 7,1 g protein, 3 g fett, 8 g karbohydrat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *