Profesjonell, faglig kostholdsveiledning - for idrettsutøvere, bedrifter og vanlig aktive mennesker

Orientalsk Currywok med kylling

Ingredienser:
600g løvtynn kyllingfilet
1 ts karripulver
3 ss soyasaus (saltredusert)
2 fedd hvitløk
1/2 brokkoli
2 gulrøtter
2 dl kyllingbuljong

Slik gjør du
Strimle kyllingfileten, bland soyasaus og presset hviløk i en liten marinade som helles over det råe kjøttet (la det ligge noen minutter).
Kutt gulrøttene i tynne skiver og brokkoli i små busker. Kok opp 2 dl vann og ha i 1-2 buljongterninger + 1 ts karripulver.

Varm stekepanne/wok med 2 ss olje, wok kyllingfiletene (i flere porsjoner for å unngå at de koker) og ta de deretter ut. Stek grønnsakene og hell deretter over buljongen. Legg til slutt kyllingfileten over i panna.

Server med fullkornris, bulgurgryn, fullkornnudler eller annet ønsket tilbehør!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *