Profesjonell, faglig kostholdsveiledning - for idrettsutøvere, bedrifter og vanlig aktive mennesker

Om Thema Nutrition

Firmaet TheMa Nutrition har navnet etter grunnlegger og innehaver Therese Mathisen. Foretaket er i dag etablert i Råde i Østfold, men dekker også naturlig områder i Vestfold, Oslo og Akershus. På forespørsel er det også muligheter for å opprette kontakt i andre deler av landet. Informasjonen og kunnskapen som formidles gjennom foretaket, er basert på internasjonal faglitteratur, og går i tråd med budskapet fra anerkjente organisasjoner som Olympiatoppen og Australian Institute of Sport.

Therese F. Mathisen
Innehaveren av Thema Nutrition har en kombinasjon av nasjonal og internasjonal profesjonsutdanning etter 9 års studier ved Norges Idrettshøyskole, Institutt for Ernæring ved Universitetet i Oslo samt Loughborough University i England. Parallellt med utdanningen har hun konkurrert både i lagidrett og som individuell utøver, og i perioden 1995-2003 oppnådde hun flere toppresultater i nasjonale mesterskap i styrkeløft og Athletic Fitness.

Fra høsten 2013 tiltredte hun i en PhD-stipendiat stilling ved Norges Idrettshøyskole, og vil parallelt med driften av TheMa, studere effekten av fysisk aktivitet i behandling av spiseforstyrrelser.

Faglig bakgrunn:

Foto: Bjørn Inge Karlsen