Profesjonell, faglig kostholdsveiledning – for idrettsutøvere, bedrifter og vanlig aktive mennesker

Panert kyllingfilet med epledip

2-3 stk kyllingfilet
1-2 stk eggehviter
1 ts hver av følgende: salt, pepper, karri, paprikapulver
3 ss strøkavring el.l.
2-3 epler i båter

Dip:
3 dl yoghurt naturell
2 ss søt chillisaus
1 stk revet eple

Pensle kyllingen med eggehviten, og dypp den deretter i krydder-strøkavring blandingen. Legg filetene sammen eplebåtene i en ildfast form, og stek i ovnen i 45 minutter ved 175 grader.
Serveres med (fullkorns-)ris og dip’n.

NÆRINGSINNHOLD PR 100g:
78 kcal, 8,4 g protein, 6,5 g karbohydrat (hvorav 0,1 g tilsatt sukker), 1,8 g fett (hvorav 0,7 g mettet fett)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *