Denne retten er både smakfull, sunn og meget rask å «klappe» sammen etter en hektisk arbeidsdag. Vær «kritisk» ved innkjøp og velg fiskekaker med mindre enn 5g fett/100g vare!

Pr person:
2-4 fiskekaker (avhengig av str)
2 pitabrød
~1ss tomatketchup
Salatmix (kinakål, rødløk, 2-3 cherrytomater, agurk)

Skjær opp salaten og bland ingrediensene. Skjær fiskekakene i mindre biter for deretter å varme de raskt i mikroovnen.
Varm pitabrødene etter anvisning, og fyll deretter pitabrødet lagvis med salat og fiskekaker. Dersom man ønsker dressing, kan ketchup med fordel brukes!

NÆRINGSINNHOLD PR person:
458 kcal, 21g protein, 74,9g karbohydrat (hvorav 3g tilsatt sukker og 7g kostfiber), 6,3g fett (hvorav 2,1g mettet fett)