Ingredienser:
300g løvtynn kyllingfilet
1 rødløk
2 røde paprika
150g aspargesbønner
2 gulrøtter
Saus:
1 boks lett-kokosmelk
2 ss finhakket ingefær
1 rød chili
2 fedd hvitløk
1 sitron, presset
2 ss søt chilisaus
4 ss soyasaus (saltredusert)
1 ts salt
2 ts sukker
Slik gjør du:
Kutt grønnsaker, bland finhakket ingefær, chili og hvitløk med kokosmelk, sitronsaft, soyasaus, sweet chilisaus, sukker, salt og litt pepper.
Varm wok/stekepanne og ha i 2 ss olje. Stek kylling litt om gangen, og legg den over i sausen. Wok så grønnsakene raskt, og ha saus-kylling-blandingen tilbake i pannen sammen grønnsakene.
Server med ris!
Cashewnøtter kan smake godt som et krydder over til slutt!
Næringsinnhold pr 100g (uten ris og nøtter):
60 kcal, 5,4 g protein, 3 g fett (herav 0,3 g mettet), 2,9 g karbohydrat