En smakfull salat beriket med muskelbevarende, blodsukkerregulerende og mettende proteiner!

CA 2-3 PORSJONER:
1/2 isbergsalat hode
1/2 eske ruccola salat
1 rødløk i 1/2 skiver
3 ss mager fetaost (3% fra Arla)
3 ss sorte oliven
1/2 agurk i terninger
1/2 eske cherrytomater, halve

1 stekt kyllingbryst (gjerne krydret) pr porsjon.

feta Skjær opp salat, løk, agurk og tomater. La gjerne noe av oljen fra glassene til fetaosten og oliven’en følge med over salaten. Oppskriften bør holde til 2-3 porsjoner.
Server deg med en porsjon salat og terne opp det stekte kyllingbrystet over salaten.
(Dersom du trener mye og bør ha en del karbohydrater, bør du spise 1-2 grove brødskiver ved siden av salaten!)

NÆRINGSINNHOLD PR PORSJON:
212 kcal, 30g protein, 4,6g karbohydrat (hvorav 2,5g kostfiber), 7,6g fett (hvorav 1,6g mettet)