Profesjonell, faglig kostholdsveiledning – for idrettsutøvere, bedrifter og vanlig aktive mennesker

Kesam pai

Paideig;
3dl hvetemel
1dl kesam
100g kokte, raspede poteter

Fyll;
300g hermetisk bogskinke i terninger
300g kokte poteter i terninger
2dl purreløk
100g raspet Norvegia lett
2dl Kesam mager
3stk egg
1,5dl Ekstra lettmelk
Salt og pepper

Lag paideigen i en foodprocessor, trykk den ut i en kakeform (24cm) med cal 1,5cm paikanter. La deigen hvile minst 30min i kjøleskapet.

Bland så skinke, poteter, purre og ost, og legg det deretter i paideigen. Pisk eggene lett sammen, og bland de med melken og kesamen. Salte og pepre etter smak. Hell det deretter over paideigen.
Stekes på plate i bunnen av ovnen i ca 30 min.
(Kantene skal så vidt slippe formen og se gylden-stekt ut.Blir paien veldig mørk mot slutten av steketiden, kan man dekke til med et lag bakepapir.)

NÆRINGSINNHOLD PR 100g:
124kcal, 10,6g proteiner, 11,8g karbohydrater, 3,7g fett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *