Profesjonell, faglig kostholdsveiledning – for idrettsutøvere, bedrifter og vanlig aktive mennesker

Kylling og squashsalat

Dette er en rask og enkel liten rett, som egner seg vel så mye som en varmlunsj, som en rask middag!

1 stk kyllingfilet
1/2 – 1/3 stk squash
1/4 stk rød paprika
1/5 stk rød løk
1/2 ss pesto
1 ss olje

Mengdene av grønnsaker er bare veiledende, og kan justeres selv etter behov (altså hvor mye du trenger for at det skal gi deg tilfredsstillende mengde til et måltid). Dette er matvarer man kan spise mye av, uten å frykte kcal-inntaket 😉

Grønnsakene skjæres i terninger/strimler og stekes raskt på middels til høy varme i 2-4 minutter i 1/2 ss olje. Legg grønnsakene over på en tallerken og tilsett pesto som smakstilsetning (1/2-1 ss marinade, woksaus eller tilsvarende kan også brukes!). Kutt kyllingen i terninger/strimler og stek den raskt i middels til høy varme i 4-6 minutter i 1/2 ss olje, og ha de deretter over grønnsakene!

Næringsinnhold pr porsjon;
325 kcal, 31,2 g protein, 18,4 g fett (herav 1,2g mettet), 7,5 g karbohydrat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *