Disse er fine å fryse ned og ha lett tilgjengelig på travle hverdager; varmes i mikroen og fylles med salat, og fiskeboller, kyllingkjøtt eller tilsvarende!

30 g gjær (0,7 stk tørrgjær pakke)
2,5 dl vann
1 ts salt
½ ss honning
2 ss olje
3,5 dl sammalt hvete
3-4 dl siktet hvetemel

Det tørre blandes sammen, varm væsken og bland sammen. Heves ca 60 minutter.
Knas sammen, deles i 6 biter og rulles til bolleemner. Trykkes flate på en stekeplate. Vend stykkene i hvetemel og la de deretter heve til dobbel str.
Stekes 10 min midt i ovnen ved 275 grader varme.

NÆRINGSINNHOLD PR 100g;
229kcal, 8,4 g protein, 4,2 g fett (hvorav 0,6g mettet fett), 34,2g karbohydrat, 5,1g kostfiber
NÆRINGSINNHOLD PR STK (6 stk):
264 kcal, 10g protein, 5g fett (hvorav 0,7g mettet fett), 41g karbohydrat, 6,1g kostfiber