Originalt fra Fredrik Paulún’s «Alt om glykemisk indeks».

Én porsjon:
150 g kyllingfilet
1/2 rød paprika
ca 4-5cm purreløk
1 liten gulrot
1 kvast fra brokkoli
1/2 presset lime
ca 1/2 dl soyasaus
ca 1ss sitronpepper
1 hvitløkskløft
ca 1,5 cm revet ingefærrot
ca 1 ss koriander

spicy
Strimle kyllingfileten, ha olje i en wok og stek kyllingen NESTEN ferdig (være litt smårosa her og der…). Tilsett de oppskårne grønnsaker, samt soyasausen, limesaften og krydderet. La det trekke i ett par-tre minutter.

Serveres med pasta,!

NÆRINGSINNHOLD PR PORSJON (uten tilbehør):
222 kcal, 40 g proteiner, 8,5 g karbohydrater (hvorav 5g kostfiber), 2,1 g fett (hvorav 0,5g mettet fett)