INGREDIENSER
2 løk i skiver
2 hvitløksfedd (hakket/presset)
2 cm fersk ingefær, hakket/raspet
4 store kalkunfilet (evnt 5-6 stk kyllingfilet); hver i 2-3 biter
1 boks mager kokosmelk
2 bokser hermetisk, hakket tomat
2 ts karri
1 ts kajennepepper
2 ts kummin (karve)
4 ss yoghurt naturell
Fersk koriander, hakket
Cashewnøtter

FREMGANGSMÃ…TE
Skjær løk i skiver, hakk hvitløk og ingefær, og stek disse i litt olje i ca 5 minutter (unngå å brenne det). Tilsett krydderet og stek videre i ca 2 minutter, før kyllingen tilsettes og røres godt rundt. Hell i tomater og kokosmelk, og rør godt. La det hele koke i 40 minutter.
Ha i yoghurt før servering (og sett GJERNE begeret fram på bordet også!).

Server med ris, dryss over ferske korianderblad (et must for den siste finspissen på en indisk rett!) og cashewnøtter! Mmmmmmmm…..

Næringsinnhold pr 100g (uten ris, med 10 stk cashewnøtter):
133 kcal, 12 g proteiner, 4 g karbohydrater, 1,2 g kostfiber, 7,6 g fett (herav 1,4 g mettet)